Spare du også penge på mad

Måltidskasser er et forholdsvis nyt fænomen, og det bliver mere og mere populært. Der er flere grunde til at det bliver populært. Det er nem aftensmad, du spare en masse tid og når man så har haft et abonnement på måltidskasse i et stykke tid, så finder mange ud af at der rent faktisk også er penge at spare ved at få måltidskasser leveret til døren.

Hvis man kigger på kg/pris, så er det selvfølgelig dyre, men det som gør det billigt er at man kun præcist får den mængde af råvarer som du har brug for til at lave aftensmad med. Opskrifter er inkluderet og lavet præcis til formålet og de fødevarer, som der er i kassen, og du ender derfor ikke med at smide en masse mad ud.

En anden ting der gør denne aftensmad billig er, at du ikke går i supermarkedet lige så tid, og dermed heller ikke ender med lige så mange impulskøb i indkøbskurven. Der kan faktisk spares overraskende mange penge ved at blive fristet mindre til at lave impulskøb, som i sekundet måske virker fornuftige nok, men i realiteten meget langt fra ofte er særlig fornuftigt.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *